Studenten voor studenten

Gedreven studenten interactief in gesprek brengen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke organisaties – dat is het idee van de Utrecht College Tour.

De Utrecht College Tour is een initiatief van Studium Generale Hogeschool Utrecht en wordt georganiseerd samen met studentenorganisaties LeFsvj, sv Perikles, SIB Utrecht en Vidius.

Als organisatie is ons doel gedreven studenten interactief in gesprek te brengen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationaal hoger onderwijs, politiek, media en maatschappelijke organisaties.

Oprichting

Het initiatief is in 2014 opgericht. Studium Generale is onderdeel van de Hogeschool Utrecht en biedt een podium voor kennis en reflectie. Sinds de oprichting zijn inmiddels meer dan 40 sprekers geïnterviewd, waar meer dan 3.000 bezoekers bij aanwezig waren. Daarnaast zijn er 2.500 studenten in Utrecht die ons volgen op Facebook. Hiermee is de organisatie de afgelopen jaren uitgegroeid tot een innovatieve en goedlopende organisatie, met als hoogtepunt het grootste interview van Nederland, waarbij 4.500 studenten aanwezig waren. Dit interview vond plaats tijdens de Utrechtse introductieweek, waarbij wij ieder jaar actief aanwezig zijn. Het doel voor aankomend jaar is een interview organiseren met 5.000 aanwezige studenten.
Naast dit doel wil de organisatie aankomend jaar interviews houden tijdens het Nederlands Filmfestival, culturele zondagen en TEDxUtrecht. Ook willen wij in het FC Utrecht stadion en een interview houden met burgermeester Aboutaleb en minister-president Mark Rutte.

Sponsoren

Wij zullen ons uiterst inzetten om deze doelen te bereiken en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Om dit te bewerkstelligen hebben wij sponsoren nodig. Dit geeft ons de middelen om studenten en sprekers meer te kunnen bieden. Daarnaast geeft dit ons de mogelijkheid meer studenten te bereiken en ze te inspireren door middel van nieuwe sprekers.
Met sponsoren werken wij in goed overleg samen. Wij bieden meerdere kanalen waarmee onze sponsoren goed in beeld gebracht worden; tijdens presentaties, de introductieweek en op social media.
Wij gaan graag met u als sponsor in overleg om op deze manier voor beide partijen het meest uit de samenwerking te halen.

Met deze informatieverstrekking hopen wij een goed beeld te geven van onze organisatie en sponsoren te motiveren om contact met ons op te nemen over een toekomstige samenwerking.

 

Volg Utrecht College Tour op Facebook & Instagram